Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις ΕργασίαςΝΕΑ »
ΔΡΑΣΕΙΣ Δ.Σ 2011-2013
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αφού σας ευχηθούμε Καλό Φθινόπωρο και καλή δύναμη, θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε εν συντομία την δράση της ΕΕΕΔΑ χωρίς να κλέψουμε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας. Στο διάστημα της θητείας του παρόντος Δ.Σ στοχεύσαμε τις προσπάθειες μας στο να υλοποιήσουμε πράγματα σημαντικά για την ειδικότητα παρότι η τρέχουσα νομοθεσία έχει απαξιώσει την επιστήμη μας.

Θα ξεκινήσουμε από την απαράδεκτη και ανεξέλεγκτη πια διαφήμιση ιατρικών πράξεων και δη δερματολογικών από μη ιατρούς, γνωστούς επιχειρηματικούς ομίλους, αλλά και μεμονωμένους συναδέλφους οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες και εξευτελίζουν όπως προείπαμε την επιστήμη της Ιατρικής. Κατόπιν λοιπόν δεκάδων καταγγελιών από την ΕΕΕΔΑ στα εκλεγμένα αρμόδια όργανα και στις αρμόδιες λοιπές αρχές καταφέραμε να θεσπιστεί ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, που ασχολείται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, στον ΙΣΑ, η οποία είναι πενταμελής και απαρτίζεται από 3 μέλη του Δ.Σ του ΙΣΑ και από 2 ΕλευθεροΕπαγγελματίες Ιατρούς,  ένα μέλος εκ των οποίων είναι η Πρόεδρος της ΕΕΕΔΑ. Έτσι θα διεκπεραιώνονται σύντομα οι διαδικασίες, ώστε στους παράνομα διαφημιζόμενους με εκπτώσεις ή άλλο τρόπο να οδηγούνται στο Πειθαρχικό με επακόλουθο σοβαρές χρηματικές ποινές ακόμη και άρση της άδειας λειτουργίας του Ιατρείου. Η επιτροπή έχει ήδη συνεδριάσει και δρομολογήσει τα πρώτα περιστατικά.Βλέποντας λοιπόν καθημερινά να προσπαθούν να πάρουν κομμάτια της επιστήμης μας, προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε αυτό που είχαμε ανακοινώσει στην Ημερίδα του CostaNavarino σχεδόν ένα χρόνο πριν. Μια διαφημιστική καμπάνια για την σοβαρή προβολή της ειδικότητας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και την επιστροφή των ασθενών στα ιατρεία μας και όχι στα κομμωτήρια-πεντικιούρ, αισθητικούς, φαρμακεία κλπ. Η προσπάθεια παρ’ ότι ήταν δύσκολη στο να  εξασφαλίσουμε την στήριξη των Φαρμακευτικών και Καλλυντικών Εταιρειών, στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης, και να τους επιστήσουμε ότι το συμφέρον και των δύο είναι να επιστρέψουν οι ασθενείς στον δερματολόγο, καταφέραμε να κάνουμε ένα ξεκίνημα τους επόμενους μήνες για το πρώτο κομμάτι της Προβολής και ελπίζουμε να ολοκληρωθεί.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, όλοι γνωρίζουμε ότι η ΕΕΕΔΑ δεν έχει ίδιους χρηματικούς πόρους πέραν τω συνδρομών των μελών και της χρηματοδότησης από την ΕΔΑΕ, που ανέρχεται στο ποσό των 20.000 € ανά έτος για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της (έξοδα γραμματείας, παγίων, γραφική ύλη, ΕΛΤΑ, σημειώτεον ότι τα προσωπικά έξοδα μετακινήσεων του Δ.Σ για τις Ημερίδες καλύπτονται εξολοκλήρου από το κάθε μέλος προσωπικά και όχι από την ΕΕΕΔΑ). Κατόπιν προσπαθειών να περικόψουμε ακόμη και στο ελάχιστο τα αναγκαία πάγια έξοδα, διαθέσαμε το ποσό των 6.000€ στην προβολή της ΕΕΕΔΑ και των μελών της στο vrisko.gr. Χρησιμοποιώντας ορισμένες λέξεις-κλειδιά προβάλλεται η ΕΕΕΔΑ και ο κατάλογος των μελών της μέσω του site μας.

Στον αντίποδα αυτής της συμφωνίας καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την προσωπική εκούσια διαφήμιση στο διαδίκτυο μέσω του vrisko.gr όσων μελών επιθυμούν (ταμειακά τακτοποιημένων), με έκπτωση 50% τουλάχιστον του διαφημιστικού πακέτου. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την ανωτέρω έκπτωση για την προβολή τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία μας για να τους δοθούν οδηγίες και να έρθουν σε επαφή με το αρμόδιο τμήμα του vrisko.gr.

Επίσης ολοσέλιδη διαφήμιση της ΕΕΕΔΑ καταχωρήθηκε στους καταλόγους του 11880 συνολικά 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα διανεμήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. (Κέντρο Αθήνας, Βόρεια, Νότια, Δυτικά Προάστια, Πειραιάς και Θεσσαλονίκη από 300.000 αντίτυπα ανά περιοχή).

Αγαπητοί Συνάδελφοι, η ΕΕΕΔΑ ήταν παρούσα σε όλους τους αγώνες για την τοποθέτηση του Συναδέλφου κ. Μυριδάκη ως Διευθυντού του Δερματολογικού Τμήματος του Νοσ/μείου Αγ. Σοφία, με συνεχείς παραστάσεις των μελών του Δ.Σ σε όλους τους αρμόδιους φορείς, όπως έχει σταθεί με υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα δίπλα σε κάθε Συνάδελφο που μας χρειάστηκε ή μας έχει καταγγείλει το προσωπικό του θέμα. Θα είναι απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να κατακερματίσουν κομμάτια της ειδικότητας.

Η ΕΕΕΔΑ απαρτίζεται από 580 εγγεγραμμένα μέλη και μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι μόνο 62 είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι. Τα μέλη θα πρέπει να γίνουν 1500 και να εκπληρώσουν όλοι τις υποχρεώσεις τους, όχι μόνο εμείς οι 62 ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ.

 
Με εκτίμηση,
 
Η Πρόεδρος
Λουκάτου Μαρία
 
Τα Μέλη του Δ.Σ
Χατζάκης Βασίλειος - Αντιπρόεδρος
Ζαραφωνίτης Γεώργιος - Γεν. Γραμματέας
Ανθόπουλος Τηλέμαχος- Ταμίας
Γούλα Μαρία – Ειδ. Γραμματέας
Καλογερόπουλος Νικόλαος – Μέλος
Τζερμιάς Χριστόφορος - Μέλος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΕΚΕΤΕΛΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΔ 84/2001 ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 
http://www.isathens.gr/syllogos/arxeio-drasewn-isa/arxeio-syndikalistiko/3085-dikaiwsi-isa-gia-dikaiwma-iatrvn-epemvatiki-xeiroyrgikoi.html
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios