Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις ΕργασίαςΝΕΑ »
18/12/2011 Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των Ιατρικών συλλόγων Αθήνας-Πειραιά- Θεσ/νίκης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Κυριακή 18/12/11 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των Ιατρικών συλλόγων Αθήνας-Πειραιά- Θεσ/νίκης – Επαρχιών και των Επαγγελματιών Ενώσεων με θέμα «νεότερες εξελίξεις στον ΕΟΠΥΥ». Το Δ.Σ. της Επαγγελματικής Ένωσης ήταν παρόν, καταθέτοντας τις απόψεις μας και ακούγοντας τις απόψεις των άλλων Ενώσεων. Δυστυχώς όμως έχουμε να διαπραγματευτούμε το μέλλον των ελλήνων ιατρών με αναξιόπιστους συνομιλητές όπως ο κ. Λοβέρδος . ο κ. Βουδούρης και ο κ. Κουτρουμάνης. Οι περισσότεροι από εσάς στις 15/12/11 λάβατε μήνυμα του ΙΣΑ ότι κερδίσαμε την ελεύθερη συνταγογράφηση για όλους τους ιατρούς, εντός και εκτός ΕΟΠΥΥ. Πράγματι όπως προκύπτει από τα πρακτικά των συναντήσεων των εκπροσώπων των Ιατρικών Συλλόγων και του Π.Ι.Σ. με τα αναξιόπιστα αυτά πρόσωπα, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι αυτό θα ισχύσει.
Την επομένη όμως, δημοσιεύεται στο ΦΕΚ (Αρ.Φύλλου 262) με ημερομηνία 16/12/11 το άρθρο 6,το οποίο έχει αναρτηθεί στο site μας, στο οποίο έχει ψηφιστεί με ισχύ νόμου ότι όλες οι συμβάσεις Ιατρών ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ λήγουν 31/12/11 ασχέτου ημερομηνίας λήξεως. Οι ιατροί που θέλουν να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ θα πρέπει εντός 10 ημερών από της ισχύος του νόμου να υποβάλουν αιτήσεις για νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ. Ο συμβεβλημένος ιατρός θα έχει ανώτατο όριο επισκέψεων στο ιατρείο του 200 ασθενείς μηνιαίως και η αμοιβή της κάθε επίσκεψης θα είναι 10 ευρώ ΜΙΚΤΑ. Επίσης στο ποσόν αυτό δεν περιλαμβάνεται η εισφορά στο ΤΣΑΥ. ΣΤΟ άρθρο 6 δεν αναφέρεται πουθενά η ελεύθερη συνταγογράφηση, οι ιατρικές πράξεις (έχει εννοηθεί ότι θα είναι μέσα στα 10ευρώ), ούτε η μετάβαση των ιατρών του ΙΚΑ αυτόματα στον ΕΟΠΥΥ.
Συνάδελφοι,οι κύριοι Λοβέρδος, Βουδούρης, Κουτρουμάνης θέλουν να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Σαν Επαγγελματική Ένωση, Σας ενημερώνουμε ότι οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεών μας «ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ» είχαν παρθεί όταν μιλούσαμε για ελάχιστη αμοιβή 20 ευρώ ανά επίσκεψη και χωριστά οι πράξεις. Τώρα ποια θα πρέπει να είναι η απόφαση μας; Προτείνουμε λοιπόν να μελετήσετε καλά αυτά τα οποία διαβάζετε στο άρθρο 6 και να απαντήσετε είτε τηλεφωνικά στην γραμματέα της Ένωσης , είτε με fax, είτε με e-mail, επώνυμα ή ανώνυμα για το ποια είναι η πρόθεση σας ,να συμβληθείτε ή όχι με στον ΕΟΠΥΥ. Νομίζουμε ότι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάνουμε μια πρώτη σφυγμομέτρηση της γραμμής που θέλουμε ν’ ακολουθήσουμε μιας και τα γεγονότα τρέχουν μέσα στις άγιες ημέρες των εορτών. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε εδώ, να επαγρυπνούμε και να ζητάμε την αξιοπρεπή εργασία του Έλληνα δερματολόγου. Προγραμματίζεται 'Εκτακτη Γενική Συνέλευση Αθήνας-Επαρχίας για την 8η Ιανουαρίου 2012.Θα λάβετε μήνυμα για επικύρωση της Γενικής Συνέλευσης.
Από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος !
Η δύναμη εν τη ενώσει!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios