Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις ΕργασίαςΝΕΑ »
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 2ΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ.

Αθήνα, 8 Απριλίου 2011

Αγαπητοί συνάδελφοι με την επιστολή αυτή που διαβάζετε έχουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε σχετικά με την 2η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΕΕΔΑ που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στις 2 Απριλίου και με άμεση ηλεκτρονική διαδικτυακή επικοινωνία. Η συνέλευση διήρκησε περίπου τρεις ώρες. Αρχικά είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τον αντιπρόεδρο του Π.Ι.Σ. κ. Πατούλη για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το πολυνομοσχέδιο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Τόσο οι συνάδελφοι από την βόρεια Ελλάδα όσο και από την νότια είχαν την ευκαιρία υποβολής ερωτήσεων και ανταλλάχθηκαν αρκετές απόψεις επί του προκειμένου θέματος, δηλαδή ποια στάση θα πάρουμε ως ΕΕΕΔΑ απέναντι στο πολυνομοσχέδιο αυτό. Οι τοποθετήσεις όλων των συναδέλφων είχαν κοινή συνισταμένη την αξιοπρέπεια του επαγγέλματος – λειτουργήματος και ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τα εξής :

1.     Κανένας συνάδελφος να μην συμβληθεί με τον Ε.Ο.Π.Υ. και όλα τα ταμεία (ΟΠΑΔ-ΤΑΥΤΕΚΟ-ΕΤΑΑ κ.τ.λ.) καθώς δεν είναι ξεκάθαρος ο τρόπος και ο χρόνος πληρωμής και ούτε ο χρόνος της απασχόλησης των ιατρών. Σε κάθε περίπτωση όταν το κράτος κάνει ξεκάθαρες τις εργασιακές συνθήκες και βέβαια και με συνεργασία με τους ιατρικούς συλλόγους θα επανεκτιμήσουμε την θέση μας.

2.     Εφόσον η πολιτεία θέλει να εφαρμόσει για ελεγκτικούς λόγους την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, να την εφαρμόσει σε όλους τους συναδέλφους χωρίς καμία εξαίρεση έτσι ώστε οι γιατροί να μπορούν να συνταγογραφούν ανεξάρτητα αν έχουν συμβάσεις με τα ταμεία, και το κράτος να δύναται να ελέγχει την συνταγογράφηση όλων μας.

3.     Καλούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν σύμβαση με ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ, να μην δέχονται με αμοιβή Δημοσίου (20 ευρώ) τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ στα ιατρεία    και να μην συνταγογραφούν σε συνταγολόγια του ΙΚΑ  γιατί  αυτό υποσκάπτει την προσπάθεια μας στην διαπραγμάτευση των ιατρικών συλλόγων για καλύτερες συνθήκες εργασίας με το Υπουργείο.

 

Συνάδελφοι είναι η μοναδική ευκαιρία που μας δίνεται μέσα από την ραγδαία εξέλιξη στον χώρο της υγείας για την υποβάθμιση του ιατρικού επαγγέλματος να προχωρήσουμε ενωμένοι και να κάνουμε πράξη την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να αντιληφθούμε ότι είναι η ώρα να πούμε ΟΧΙ στην εξευτελιστική σύμβαση του Υπουργείου Υγείας.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που πήραν μέρος στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση, καλούμε δε όλους τους έλληνες δερματολόγους να στηρίξουν τις αποφάσεις της συνέλευσης και γνωρίζουμε όλοι μας , ότι μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να εργαζόμεθα με συνθήκες αξιοπρέπειας, που αρμόζουν στο ιατρικό λειτούργημα.

 

                                                                         Με εκτίμηση,            

                                                                 Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Δ.Α.

 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios