Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις ΕργασίαςΝΕΑ »
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UEMS
Σας μεταφέρουμε μία θέση – ορισμό από το Ευρωπαικό Board Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας που διατυπώθηκε στην συνάντηση της UEMS-EBDV στην Μπρατισλάβα (04-04-2009) και έχει ως εξής:
Η επανορθωτική, κοσμητική και αισθητική Δερματολογία είναι ένα μέρος της ειδικότητας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας που σκοπό έχει την βελτίωση της κατάστασης του υγιούς και πάσχοντος δέρματος σε επιστημονική και ιατρική βάση. Βασίζεται στις ειδικές γνώσεις που από την εκπαίδευση τους έχουν οι δερματολόγοι-αφροδισιολόγοι, όσον αφορά στην δομή και λειτουργία του υγιούς και πάσχοντος δέρματος και βλεννογόνων.
Οποιαδήποτε επεμβατική και μη επεμβατική διαδικασία που σκοπεύει στην βελτίωση του δέρματος μπορεί να έχει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Για τον λόγο αυτό, η σωστή διάγνωση και εξειδικευμένη γνώση των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών και των περιορισμών των μεθόδων που εφαρμόζονται είναι απαραίτητη.
Τούτο είναι ακόμα πιο σπουδαίο όταν αντιμετωπίζονται καθαρά αισθητικά προβλήματα, χωρίς υποκείμενη δερματολογική νόσο.
Για τον λόγο αυτό, για να διασφαλιστθεί η ποιόηττα φροντίδας και η κατά το δυνατό αποφυγή ανεπιθυμήτων ενεργειών, επανορθωτικές, κοσμητικές και ασιθητικές θεραπείες θα πρέπει να εκτελούνται, σύμφωνα με τον ορισμό της Medical Act (Ιατρική Πράξη) της UEMS είτε από τους έχοντες ειδικότητα και ειδική εκπαίδευση προς τούτο δερματολόγους-αφροδισιολόγους, ή από άλλες ειδικότητες των οποίων το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα πλαίσια της ειδικότητας τους περιλαμβάνει την ανάλογη εκπαίδευση (Πλαστικοί Χειρούργοι, ΩΡΛ, Οφθαλμίατροι, Γναθοχειρουργοί).
 
Ακριβής μετάφραση
Κ.Ασβέστη
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios