Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις ΕργασίαςΧρήσιμες Πληροφορίες »
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ
              
Με την πάροδο του χρόνου σταδιακά το δέρμα εμφανίζει ¨απώλεια στήριξης ¨ δηλαδή αδυνατίζουν και τελικά κατακερματίζονται οι ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου που το κρατούν σφριγηλό στην νεανική ηλικία. Ταυτόχρονα και επιφανειακή στοιβάδα, επιδερμίδα, εμφανίζει όλο και πιο έντονα σημάδια κόπωσης (θαμπή, με μικρές κηλίδες), ενώ ¨αδυνατίζει¨ και το υποδόριο  λίπος.
Με τα εργαλεία που έχει τώρα στα χέρια της η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ μπορεί σε σημαντικό βαθμό να εξαλείψει πολλά από σημάδια αυτά του χρόνου.
Ρυτίδες :
Κύρια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες
1.     Τις δυναμικές, που οφείλονται στη συνεχή μυϊκή δραστηριότητα των μυών του προσώπου εμφανίζονται κυρίως στο μεσόφρυο ,γύρω από τα μάτια (πόδι χήνας ) και στο μέτωπο, καθώς και στο πηγούνι (όχι αποκλειστικά δυναμικές όμως ,οι τελευταίες ), και
2.     Οι στατικές , που οφείλονται στην απώλεια όγκου (¨στήριξης¨ , που προαναφέρθηκε)
 
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Είναι  απλή και γίνεται στο γραφείο του ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ
1.     Όσον αφορά τις δυναμικές , ένας έμπειρος – εξειδικευμένος ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ εντοπίζει τις μυϊκές ομάδες που είναι υπεύθυνες για τον σχηματισμό των ρυτίδων αυτών και τις αδρανοποιεί, αφήνοντας εκεί το δέρμα να επανέλθει με φυσικό τρόπο και να σβήσει την εικόνα των ρυτίδων με αρκετή επιτυχία. Η αδρανοποίηση γίνεται με την χρήση βουτιλινικής  (αλλαντοικής) τοξίνης (γνωστής κυρίως ως Botox ), σε δόσεις που ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ εξατομικεύει κάθε φορά. Η διαδικασία αυτή είναι σχεδόν ανώδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά. Μπορεί δε να επαναλαμβάνεται τακτικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
2.      Όσον αφορά τις στατικές ρυτίδες , αλλά και τις παρειές (¨κρεμασμένα μάγουλα¨), ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΛΟΓΟΙ διαθέτουν μια σειρά ενέσιμων υλικών που αποτελούνται από ένα δομικό συστατικό του οργανισμού το ΥΑΛΟΥΝΟΡΙΚΟ ΟΞΥ, ή και με παρόμοια (πλήρως απορροφήσιμα  πάντα) φυσικά συστατικά ( π. χ. υδροξιαπατίτις )
 
Τα υλικά αυτά εμφυτεύονται στην κατάλληλη θέση κάτω από τις στατικές
ρυτίδες ή κάτω από το χαλαρό δέρμα, γεμίζοντας τα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και απόλυτα φυσικό. Το εμφυτευθέν υλικό, ως φυσικό συστατικό του δέρματος, σταδιακά απορροφείται με ομαλό τρόπο. Νέα εμφύτευση, εφ' όσον ζητηθεί, γίνεται συνήθως σε 9-12 μήνες.
Η συνολική διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, ενίοτε δε Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ χρησιμοποιεί και την κατάλληλη τοπική αναισθησία, ούτως ώστε η εμφύτευση να είναι απολύτως ανώδυνη. Και αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται σε κατάλληλα εξοπλισμένο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. Με τον συνδυασμό των μεθόδων (αλλά και συμπληρωματικά με την χρήση διαφόρων LASER καθώς και άλλων μεθόδων) επιτυγχάνεται αποτέλεσμα ανανέωσης του προσώπου (και όχι μόνο), εντυπωσιακό-φυσικό με ελάχιστη (έως καθόλου) ταλαιπωρία της/του ασθενούς, και με συνολικά πολύ μικρότερο κόστος σε σχέση με τις γνωστές χειρουργικές-πλαστικές επεμβάσεις (face lift κτλ). Γι’ αυτόν τον λόγο εξ’ άλλου τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκόσμια, ο ρυθμός ανόδου των χειρουργικών (lift) επεμβάσεων έχει μειωθεί, ενώ έχει αυξηθεί αντίστοιχα εντυπωσιακά ο αριθμός εμφυτευμάτων των κατάλληλων υλικών, που προαναφέρθηκαν.
 
Με τις μεθόδους αυτές επίσης αντιμετωπίζονται και ουλές από ακμή
ή τραύματα που έχουν παραμείνει.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση επιτυχίας είναι η εφαρμογή να γίνει από έμπειρο-εξειδικευμένο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ούτως ώστε να επιτυγχάνεται ο συνδυασμός του καλύτερου αποτελέσματος με την πλήρη ασφάλεια που είναι πάντα απαραίτητη.  
   
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios