Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις ΕργασίαςΝΕΑ »
Ενέργειες της Ε.Ε.Ε.Δ.Α.
Ενέργειες της ΕΕΕΔΑ για τα ζητήματα που απασχολούν τους Δερματολόγους.
  1. Εξώδικο προς το κανάλι ΕΧΤRΑ 3 για το περιεχόμενο της εκπομπής Fair Hair, όπου διαφημίζονται «θεραπείες» τριχωτού κεφαλής. Το κανάλι δέχτηκε όλες τις αιτιάσεις του εξωδίκου και μας κάλεσε να επισημάνουμε σε μία ανάλογης διάρκειας εκπομπή, υπό μορφή τηλεοπτικής συνέντευξης, (κ.Ασβέστη, κ.Λουκάτου) τα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τις παθήσεις των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Η εκπομπή της Fair Hair εξ όσων διαπιστώσαμε δεν προβάλλεται έκτοτε στο κανάλι ΕXTRA 3.
  2. Εξώδικο προς το κέντρο Αισθητικής Venus για φυλλάδιο που μοιράζεται στους δρόμους με παραπλανητική διαφήμιση και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος. Στο φυλλάδιο περιλαμβανόταν διαφήμιση καθαρά ιατρικών πράξεων όπως η κρυοθεραπεία και «BOTTOX», (ενδεχομένως σκοπίμως γραμμένο με λάθος τρόπο).
  3. Επιστολή στην εφημερίδα Espresso και το κέντρο Αισθητικής Ιατρικής Neotis για παραπλανητική διαφήμιση που αφορά στην θεραπεία της λεύκης.
Τα έγγραφα που αφορούν στις ανωτέρω ενέργειες βρίσκονται στην διάθεση των συναδέλφων.
Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε από τα σχολεία του νομού Αττικής για ενημέρωση, στα πλαίσια της Αγωγής Υγίειας, που προτιθέμεθα να κάνουμε για τους μαθητές Λυκείου και που θα αφορά στις Σεξουαλικά Μεταδιδόμενες Λοιμώξεις.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ηλέκτρα Νικολαίδου, για το υλικό που μας έδωσε (υπό μορφή μαθήματος) και το επεξεργάζεται ο κ.Κώστας Παλάσκας θα είναι σύντομα στην διάθεση των συναδέλφων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δραστηριότητα αυτή και θέλουν να ενημερώσουν για ΣΜΛ, τους μαθητές των σχολείων της περιοχής τους.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios