Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

Καλησπέρα, Έχω εμφανίσει ελιές στο σώμα μου τις οποιες για να πω την αλήθεια δεν είχα προσέξει αν υπήρχαν ή γενικά υπήρχαν τόσο πολλές! Δεν είναι εξωγκόματα αλλά δεν είναι ωραίο που υπάρχουνε τόσες πολλές για αυτό θα ήθελα να μάθω αν εγώ φταίω για αυτήν την κατάσταση ή όχι! Και πως μπορώ να αποφύγω να βγάλω άλλες.Και τέλος αν υπάρχει η δυνατότητα να εξαφανιστούν και οι υπάρχουσες. Φταίει ο ήλιος σε αυτό; Παίρνω χάπια για ακμή τα Minocin των 50g 2 φορές την ημέρα και η Δερματολόγος μου είπε να αποφεύγω τον ήλιο,ενώ ένας άλλος δερματολόγος είπε οτι δεν χρειάζεται αυτό και έτσι εγώ με επιφύλαξη φυσικά βγήκα μερικές φορές έξω με ήλιο,είναι αυτός λόγος για εμφάνιση ελιών; Επαναλαμβάνω πως είναι οι ελιές που είναι ένα με το δέρμα και όχι εξωγκόματα,Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
η ερώτηση υποβλήθηκε την 23/01/2010

Ένας από τους κύριους λόγους που εμφανίζονται σπίλοι (ελιές) είναι η κληρονομικότης. Βεβαίως μετά από μακροπρόθεσμη(ετών) έκθεση στον ήλιο ο αριθμός των σπίλων μπορεί να αυξάνεται στα φωτοεκτεθειμένα μέρη του δέρματος. Το Minocin μπορεί πολύ σπάνια να κάνει φωτοαλλεργία αλλά δεν έχει σχέση με την εμφάνιση των σπίλων. Χρειάζεται ετήσιος έλεγχος των σπίλων από δερματολόγο. Διαβάστε στο site λεπτομερείς οδηγίες για σπίλους – μελάνωμα.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios