Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

ο ανηψιοσ μου ειναι 3 χρονων.πριν απο 2 χρονια ειμασταν στο χωριο μου κ εβγαλε κατι σπυρια ποθ στιν αρχη ειχαν πιον κ επιδησ τα εξυνε μετα γινοταν μια κρουτα.αποενα δυο σπυρια γεμισε τον φεραμε αθηνα στο γιατρο κ ειπαν ειναι σταφιλοκοκοσ.εκανε θεραπια ξανα φετοσ το καλοκαιρι εβγαλε στο χωριο Δεν τον ξαναπηγαμε κ τωρα εβγαλε παλι γουσκαλεσ γεματο πιον απο ενα δυο γεμισε η μια πλευρα του.φοβουνται για αλλεργικο σοκ.δεν μπορω να καταλαβο τι ειναι ο σταφιλοκοκοσ ειναι στο αιμα?ειναι αλλεργικοσ σε κατι?κ αν ναι γιατι δεν μασ λενε να κανουμε εξετασεισ?το μονοποθ ξερουμε ειναι οτι εχει χαμηλο ανιησοποιητικο.τι να κανουμε?
η ερώτηση υποβλήθηκε την 21/10/2009

Οι σταφυλοκοκκικές λοιμώξεις του δέρματος είναι πολύ συνηθισμένες στην παιδική ηλικία, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες και δεν σημαίνουν πάντα διαταραχή του ανοσοποιητικού (δεν μας λέτε τι ακριβώς έχει το παιδί). Παιδιά με ατοπική δερματίτιδα (ατοπικό έκζεμα) τις παθαίνουν ευκολότερα. Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο για να διαπιστωθεί αν υπάρχει όντως κάποιος προδιαθεσικός παράγων και για να σας δώσει οδηγίες καλύτερης υγιεινής του δέρματος. Η μόλυνση του δέρματος δεν σημαίνει ότι υπάρχει σταφυλόκοκκος στο αίμα, κάτι που είναι πολύ πιο σοβαρό, ούτε έχει καμιά σχέση με αλλεργικό σοκ.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios