Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

Γεια σας. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον 1 χρόνο) αντιμετωπίζω ένα συχνό πρόβλημα. Καταρχήν θέλω να αναφέρω ότι είμαι παχύσαρκος και ζυγίζω 140 κιλά. Το πρόβλημα είναι ότι βγάζω μεγάλα σπυριά, σαν εξογκώματα, στα εξής σημεία: ανάμεσα στα μπούτια,τα οποία λόγω πάχους υπόκεινται σε τριβές, όπως επίσης στις μασχάλες και κάτω από το στήθος μου (έχω γυναικομαστία). Δεν έχω επισκεφθεί κάποιο δερματολόγο ακόμη,και κακώς, γιατί το αποδίδω στο γεγονός ότι τα σπυριά αυτά εμφανίζονται σε σημεία τριβής του σώματος. Το πρόβλημα όμως δυστυχώς συνεχίζει να υφίσταται και όπως έχω διαπιστώσει αυξάνεται. Θέλω να επισημάνω ότι τα σπυριά που βγάζω είναι άλλα μικρά και άλλα μεγάλα. Τα μικρά έχουν κάποιο πίον άσπρο και βγάζουν λίγο αίμα μετά. Τα μεγάλα όμως έχουν κυρίως αίμα και σε αρκετή ποσότητα. Επίσης, θέλω να αναφέρω ότι, όχι συχνά, κάνω αποτρίχωση στα σημεία αυτά με ξυραφάκι, κάτι που σίγουρα θα συμβάλει αρνητικά. Ξέρω ότι θα μου συστήσετε να επισκεφθώ άμεσα κάποιο δερματολόγο και θα το κάνω σίγουρα, αλλά θα ήθελα με αυτά που σας περιέγραψα να μου δώσετε όσο μπορείτε βέβαια μια εκτίμηση της κατάστασης. Ευχαριστώ θερμά!
η ερώτηση υποβλήθηκε την 20/10/2009

Η κατάσταση έχει ακριβώς όπως περιγράφετε. Ο δερματολόγος θα σας συστήσει τοπική αντισηψία και τοπική κυρίως αντιβιοτική κρέμα, η οποία όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί τα μικρόβια γίνονται ανθεκτικά. Επομένως η άμεση απώλεια βάρους θα είναι το πρώτο σας μέλημα. Επίσης έλεγχος για σάκχαρο, χοληστερίνη κλπ.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios