Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ?ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ,ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΑΨΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΠΡΑΚΙΑ-ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟΚΤΑ ΚΟΛΛΩΔΗ ΥΦΗ.ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΗΡΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ-ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ).ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ?
η ερώτηση υποβλήθηκε την 02/10/2009

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορεί να ανιχνευτούν στις εξετάσεις αίματος είναι τα εξής : αντισώματα του ιού έρπητα των γεννητικών οργάνων (τύπου ΙΙ), αντισώματα ηπατίτιδας Β (και C) – που δεν είναι όμως αποκλειστικώς σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα- η σύφιλη, αντισώματα για χλαμύδια και φυσικά αντισώματα για τον ιό HIV (για το AIDS). Όσο για την άλλη κατάσταση που περιγράφετε θα πρέπει να συμβουλευτείτε δερματολόγο-αφροδισιολόγο, ο οποίος θα μπορεί να σας παραπέμψει για τις ανωτέρω εξετάσεις αν επιθυμείτε.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios