Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

Γεια σας, Το <<πρόβλημα>> που με απασχολεί είναι το εξής: Έπειτα από επίσκεψη σε νοσοκομείο για εξέταση για μύκητες στο πέος αλλά και για ένα γενικό checkup για ΣΜΝ, περιμένοντας τα πρώτα 26 άτομα κατά σειρά προτεραιότητας να περάσουν στο ιατρείο για εξέταση, έφτασε η σειρά μου και μπήκα στο ιατρείο ανοίγοντας τη πόρτα με το πόμολο, όπως και όλοι οι άλλοι. Στο ιατρείο μέσα, μου ζητήθηκε να δείξω σε ποια σημεία της βαλάνου αλλά και σε ποια (λίγα σχετικά) σημεία στο πετσάκι, ακριβώς μετά τη βάλανο, υπήρχαν επιφάνειες δημιουργημένες από μύκητες (ήπια βαλανίαση ή κάπως έτσι μου το είπαν αυτό που έχω). Το θέμα μου είναι ότι δυστυχώς δε μου ζητήθηκε πρώτα να απολυμάνω τα χέρια μου (μου ζητήθηκε μετά). Η αλήθεια είναι ότι άγγιξα μόνο τα απαραίτητα σημεία (πχ. τράβηξα το πετσάκι από κάποια απόσταση από τις κοκκινίλες της βαλανίασης και δεν ακούμπησα επάνω σε αυτές. Βέβαια καθώς το πέος μαζεύεται η μία περιοχή είναι πιθανό να ακουμπάει την άλλη. Πάντως δεν υπάρχει κάποια πληγή από αυτό που έχω (μόνο κοκκινίλες που δε πονάνε, ούτε τσούζουν, ούτε υγρά έχουν βγάλει ποτέ, ενώ δύσκολα φαίνονται κιόλας), ούτε εκκρίσεις από τη βάλανο παρατήρησα μέχρι να φτάσω στο σπίτι περίπου 1 ώρα αργότερα (όπου ούρησα αμέσως και πλύθηκα με αντισηπτικό). Η απορία μου λοιπόν, είναι κατά πόσο είναι πιθανόν να υπάρχει περίπτωση να κολλήσω κάποιο ΣΜΝ από αυτό το περιστατικό και κατά πόσο πρέπει να ανησυχώ ή όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
η ερώτηση υποβλήθηκε την 24/07/2009

Όπως είδατε μετά την εξέταση σας ζητήθηκε να απολυμάνετε τα χέρια σας, όπως προφανώς έγινε και με τους προηγούμενους 26 ασθενείς. Άρα, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, εξ άλλου το προσωπικό θα ήταν αυτό που θα κινδύνευε πρώτο αν υπάρχει πιθανότης μετάδοσης ενός ΣΜΝ. Τα ΣΜΝ είναι αυτό που λέει το όνομα τους, δηλαδή μεταδίδονται αποκλειστικά ή κύρια με την σεξουαλική επαφή.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios