Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

είμαι 38 χρονών.Πριν από 7 χρόνια έβγαλα πανάδες κατα τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών στη μύτηκαι κάτω από τα μάτια(χρησιμοποιώ πολυ ισχυρό αντηλιακό προσώπου πάντα και το ανανεώνω συχνα).Από τότε το χειμώνα υποχωρούν σχεδόν εντελώς και στις διακοπές επανέρχονταιγια να ξαναυποχωρήσουν το χειμώνα.Φέτος με τα δύο πρώτα μπάνια εμφανίστηκαν πάλι συν μια μικρη στο μέτωπο.Χρησιμοποιώ μια λευκαντική που επιτρέπεται και το καλοκαίρι κάτω από την αντηλιακή μου (spf 50).Tι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Xρησιμοποιώ σαν αντηλιακές για τη θάλασσα την apivita με achilea spf 50 και για καθημερινή χρήση την anthelios xl la roche-posay. Επίσης χρησιμοποιώ την even better skin tone corrector της clinique
η ερώτηση υποβλήθηκε την 23/07/2009

Αυτή η κατάσταση ονομάζεται μέλασμα. Οι δερματολογικές θεραπείες που γίνονται χειμώνα περιλαμβάνουν φαρμακευτικές λευκαντικές κρέμες σε συνδυασμό με χρήση αντιηλιακού με υψηλό δείκτη (όπως αυτό που χρησιμοποιείτε) και αν ο γιατρός σας κρίνει απαραίτητο και peeling λεύκανσης. Πάντως το μέλασμα είναι μία επίμονη κατάσταση που τείνει να επανεμφανίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Η χρήση αντισυλληπτικών, οι προηγηθείσες εγκυμοσύνες, οι ορμονικές θεραπείες ενέχονται στην εμφάνιση του.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios