Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

καλησπέρα σας!είμαι 24 ετών και εδώ και 10 μέρες περίπου,εχω έντονη φαγούρα σε ολο το σώμα,κυρίως στην πλάτη και τα πόδια.στο σημείο που με πιάνει φαγούρα το δέρμα κοκκινίζει,φουντώνει κ πρήζεται,χωρίς να το έχω ξύσει.μετα απο 20 λεπτά ολα τα συμπτώματα υποχωρούν.τα καλλυντικα που χρησιμοποιώ ειναι εδώ και παρα πολυ καιρό τα ίδια και τις τελευταίες μέρες τα έχω περιορίσει αλλα η φαγούρα παραμένει εντονη.γενικώς,έχω ενα μικρό ιστορικό με τις αλλεργίες αλλά πάντα είχα εμφάνη συμπτώματα. βέβαια,τον τελευταίο καιρό περασα μια περίοδο μεγάλου αγχους,η οποια τελείωσε πριν 5 μέρες και πίστευα ότι μαζι με αυτή θα τελείωνε κ η φαγουρα...αλλα τιποτα! σας ευχαριστώ παρα πολύ!!
η ερώτηση υποβλήθηκε την 17/07/2009

Τα συμπτώματα που πολύ χαρακτηριστικά περιγράφετε οδηγούν στο διαγνωστικό συμπέρασμα ότι πιθανά έχουμε να κάνουμε με μία νοσολογική οντότητα που λέγεται κνίδωση και η οποία μπορεί να οφείλεται σε πλείστα όσα αίτια αλλά κυρίως σε τροφές, φάρμακα, εισπνεόμενα και πολύ συχνά όμως και στο stress.Πρέπει λοιπόν να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου δερματολόγου, για να μπορέσετε να περιορίσετε τα όντως πολύ δυσάρεστα αυτά ενοχλήματα και μήπως τελικά μπορεί να βρεθεί η αιτία της επίλυσης της νόσου σας!

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios