Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

Χαίρεται. Είμαι 25 ετών και χθες μόλις ενημερώθηκα για κάποια σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως η γονόρροια, τα χλαμύδια κλπ. Διάβασα για τα συμπτώματα και διαπίστωσα ότι μου είχαν παρουσιαστεί αλλά χωρίς ποτέ να επιμένουν. Δηλαδή είχα παρατηρήσει άσπρο υγρό κατά την ούρηση καθώς και τσούξιμο. Αυτά νομίζω δε γινόταν ταυτόχρονα. Ήταν ή το ένα ή το άλλο. Και παρουσιάζονταν 5-6 φορές το χρόνο σε άσχετες φάσεις το καθένα χωρίς να επαναλαμβάνονται για μέρες. Γι’αυτό το λόγο δε σκέφτηκα ποτέ ότι έχω κάτι. Πια είναι η γνώμη σας; Μπορώ να κάνω εξέταση προληπτικά για όλα τα νοσήματα;
η ερώτηση υποβλήθηκε την 15/07/2009

Η γονόρροια δεν μπορεί να έχει τα συμπτώματα που αναφέρετε. Αντίθετα,θα μπορούσαν τα χλαμύδια ή και άλλα μικρόβια. Αν τα συμπτώματα εξακολουθούν ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος θα σας παραπέμψει για εργαστηριακές εξετάσεις. Τα χλαμύδια ανιχνεύονται στο ουρηθρικό έκκριμα αλλά και με αντισώματα στο αίμα. Οπωσδήποτε αυτές οι εξετάσεις πρέπει να γίνονται σε αξιόπιστα εργαστήρια και να αξιολογούνται σε σχέση με τα κλινικά συμπτώματα καθώς και με έλεγχο της συντρόφου. Ενίοτε απαιτείται έλεγχος του προστάτη για να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο μίας προστατίτιδος.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios