Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

Γεια σας, Είμαι 24χρονών και σήμερα παρατήρησα κάποιες κοκκινίλες στη βάλανο του πέους μου. Δε νιώθω κάποιο πόνο ή τσούξιμο ενώ δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτά τα σημάδια. Είναι μόνο κόκκινο σαν να είναι απλά ερεθισμένο. Συχνά έχω σεξουαλικές επαφές, χωρίς να παίρνω προφυλάξεις ενώ η φίλη μου είναι καθαρή από ΣΜΝ και παίρνει αντισυλληπτικά χάπια. Επίσης, ελεύθερες επαφές λαμβάνουν χώρα και κατά το τέλος της περιόδου, μερικές φορές υπάρχει ελάχιστο αίμα περιόδου. Χθες και σήμερα υπήρξαν τέτοιες επαφές, δε ξέρω αν υπάρχει κάποια σχέση απλά το αναφέρω ως γεγονός. Τράβηξα και μια φωτογραφία για να δείτε ακριβώς το πρόβλημα. http://img268.imageshack.us/i/pic3h.png/ Στη μεγαλύτερη κοκκινίλα αντανακλάται το φως για αυτό φαίνεται έτσι. Είναι απλώς κόκκινο. Τέλος, στη πραγματικότητα είναι δύσκολο να προσέξεις τα σημάδια, δε φαίνονται τόσο έντονα όσο στη φωτογραφία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
η ερώτηση υποβλήθηκε την 13/07/2009

ΑΝ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΩΣ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΛΑΝΟΠΟΣΘΙΤΙΔΑ, ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΑ ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios