Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Πριν από 3 εβδομάδες περίπου εμφανίστηκαν στο πέος μου (στο κεφάλι) κάποιες κοκκινίλες σαν εξανθήματα και γενικότερα η περιοχή κάτω από το πετσάκι ήταν πολύ ερεθισμένη και (αν θυμάμαι καλά) είχα και τσούξιμο στην περιοχή. Ρώτησα ένα φίλο γιατρό (όχι δερματολόγο αλλά παθολόγο) τι να κάνω και μου είπε να επισκεφτώ δερματολόγο. Μετά από δική μου πίεση μου είπε να πάρω 2 αλοιφές (Fungoral & Kenacomb) και να βάζω εναλάξ (1 φορά τη μία, 1 φορά την άλλη). Πράγματι μετά από μερικές ημέρες τα αποτελέσματα ήταν αισθητά και το όργανό μου ερχόταν σε φυσιολογική κατάσταση. Εκείνη λοιπόν τη στιγμή που διαπίστωσα ότι ήμουν θεραπευμένος 90% προμηθεύτηκα προφυλακτικό και έκανα έρωτα με τη γυναίκα μου (σημειωτέον δε ότι δεν χρησιμοποιώ ποτέ προφυλακτικό με τη γυναίκα μου αλλά έβαλα μη τυχόν λόγω του ερεθισμού μου της μεταφέρω κάτι). Μετά από 2-3 λεπτά από το τελειώμα της σεξουαλικής πράξης το πέος μου ήταν σε άθλια κατάσταση πάλι (πολύ κόκκινο και ερεθισμένο χωρίς τα εξανθήματα στο κεφάλι). Συνέχισα μερικές ημέρες τη θεραπεία αλλά τη σταμάτησα γιατί άρχισαν κάποια ξεφλουδίσματα στην περιοχή πριν το κεφάλι (κάτω από το πετσάκι) και φοβήθηκα μήπως μου έκαναν αλεργεία οι αλοιφές. Εδώ και 2 ημέρες που έχω σταματήσει εντελώς τις αλοιφές έχω πάλι 1-2 εξανθήματα κόκκινα στο κεφάλι του πέους και με τσούζει-πονάει η περιοχή κάτω από το πετσάκι και ακριβώς στο όριο του κεφαλιού και είναι αρκετά ερεθισμένη (κόκκινη). Κάποιες στιγμές έχω και λίγη φαγούρα. Όταν τραβάω το πετσάκι ώστε να καθαρίσω-σαπουνίσω εκείνη την περιοχή με τσούζει πολύ και όταν την ξεβγάζω με νερό με καίει. Εκτός το ότι πρέπει να πάω σε δερματολόγο (το οποίο θα κάνω τις επόμενες ημέρες) μήπως μπορείτε να μου πείτε τι έχω? Μια επιπλέον πληροφορία: Με τη γυναίκα μου δε βάζω ποτέ προφυλακτικό εδώ και 5 χρόνια και στο διάστημα που είμαι μαζί της έχω πάει 3 φορές με άλλη γυναίκα (χρησιμοποιώντας πάντα προφυλακτικό) η τελευταία από αυτές πριν από 1,5 περίπου μήνα. Επίσης, έχω κάποιες στιγμές και μία φαγούρα στις τρίχες γύρω από τους όρχεις και τη βάση του πέους, μπορεί να έχει σχέση με το παραπάνω πρόβλημα? Επίσης, η γυναίκα μου δεν έχει κάποια ενόχληση, θα πρέπει παρόλα αυτά να κάνει κάποια εξέταση?? Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας! Κωστής
η ερώτηση υποβλήθηκε την 13/07/2009

Θα πρέπει να δείτε τον δερματολόγο – αφροδισιολόγο. Μία πιθανή διάγνωση είναι μία μυκητίαση. Ο συνηθέστερος μύκητας σε αυτή την περιοχή είναι η Candida, οπότε τότε η διάγνωση είναι καντιντιασική βαλανοποσθίτιδα. Συνιστάται να γίνεται (ακόμα και χωρίς συμπτώματα) εξέταση κολπικών υγρών για μύκητες και μικρόβια στην σύντροφο, ώστε να γίνει αγωγή ζευγαριού. Ενίοτε, ανάλογα με την σοβαρότητα της βαλανοποσθίτιδας ο γιατρός μπορεί να προτείνει έλεγχο σακχάρου αίματος (ύπαρξη σακχάρου είναι προδιαθεσικός παράγοντας).

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios