Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις Εργασίας
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Λόγω των κινητοποιήσεων την γιατρών για το νομοσχέδιο Υγείας υπάρχει καθυστέρηση στη μελέτη και σύνταξη των απαντήσεων στα ερωτήματά σας.

 

Kαλησπέρα σας. Eίμαι 31 χρονών και από τότε σχεδόν που θυμάμαι τον εαυτό μου βγάζω σπυράκια στα μπράτσα και λιγότερα στο υπόλοιπο χέρι από τον αγκώνα και κάτω (τα οποία όμως αυξάνονται κατά την περίοδο του καλοκαιριού). Όταν πηγαίνω θάλασσα αρχίζουν και φεύγουν αλλά μετά από 1 βδομάδα περίπου επανεμφανίζονται. Bγάζω μερικές φορές και στα πόδια μου αλλά όχι στο βαθμό που υπάρχουν όλα μου τα χρόνια στα μπράτσα. Έχω πάει σε δερματολόγο και η απάντηση του ήταν ότι είναι το δέρμα μου έτσι (δεν με ικανοποίησε η απάντηση του γιατί η εξέταση διήρκησε ούτε 10 δευτερόλεπτα). Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να φταίει που βγάζω σπυράκια όλα αυτά τα χρόνια και εάν υπάρχει κάποια κρέμα ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Eπίσης ενώ στην εφηβεία μου δεν έβγαζα σπυράκια στα μάγουλα αλλά μόνο στην περιοχή του T που είναι λιπαρή, τώρα εδώ και 2-3 χρόνια περίπου βγάζω συνεχώς σπυράκια στα μάγουλα και στο λαιμό. Yπάρχει περίπτωση να είναι από το άγχος ή από κάτι άλλο. Tι θα μπορούσα να κάνω? Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
η ερώτηση υποβλήθηκε την 09/07/2009

Ο δερματολόγος είχε δίκαιο (παρά το γρήγορο της εξέτασης). Αυτό που έχετε, είναι πιθανώς η θυλακική υπερκεράτωση, μία ιδιοπαθής κατάσταση του δέρματος που αρχίζει από την παιδική ηλικία και κρατά εφ' όρου ζωής συνήθως. Μπορεί να υπάρχει και οικογενειακή προδιάθεση και επίσης να συνδέεται με μία κατάσταση που λέγεται ατοπία (δηλαδή νοσήματα όπως αλλεργικό συνάχι, αλλεργικό βρογχικό άσθμα και έκζεμα). Βοηθά η συχνή εφαρμογή μαλακτικών, υδατικών κρεμών. Όσο για το πρόσωπο πιθανόν έχετε ακμή (ενηλίκων). Στις γυναίκες μετά την εφηβεία δεν είναι ασυνήθιστο και εκτός από το άγχος ευθύνονται λάθος καλλυντικά, "πείραγμα" με τα χέρια του προσώπου αλλά και ανωμαλίες του κύκλου. Αν επιμένει δείτε τον δερματολόγο.

επιστροφή στον κατάλογο ερωτήσεων
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319

ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios