Καλώς Ήλθατε
Διοικητικό Συμβούλιο
Ρωτήστε το Δερματολόγο
Εγγραφή Μέλους
ΝΕΑ
Χρήσιμα Τηλέφωνα και Διευθύνσεις
Προϊόντα και Υπηρεσίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
Πού θα μας βρείτε
Περιοχή Μελών
Απόψεις Μελών
Θέσεις ΕργασίαςΝΕΑ »
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Αθήνα 10 Δεκεμβρίου 2007
 
 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Είναι γνωστό σε όλους μας πια, ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο συχνά εγείρονται αγωγές απαιτήσεων για αστική ευθύνη κατά πολλών επαγγελματιών, αλλά βεβαίως αυτό που μας φοβίζει περισσότερο, είναι οι αγωγές απαιτήσεων κατά συναδέλφων μας δερματολόγων.
Στις περιπτώσεις αυτές μέχρι σήμερα τουλάχιστον, τα προγράμματα των ασφαλιστικών εταιρειών δεν καλύπτουν όσο θα θέλουμε τις εξειδικευμένες περιπτώσεις της ειδικότητας μας.
Απευθυνθήκαμε λοιπόν στην ασφαλιστική αγορά, με την δύναμη της νέας μας επαγγελματικής ένωσης και μετα από εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς η έγκριτη ΑΤΕ ασφαλιστική, έκανε δεκτό το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα καλύψεων που εμείς προτείναμε. Η εταιρεία μας δέχτηκε τελικά την ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Δηλαδή μπορούμε πια να έχουμε κάλυψη, για οποιαδήποτε επιπλοκή η παρενέργεια επισυμβεί σε ασθενή μας στον επαγγελματικό μας χώρο κατά την διάρκεια ιατρικής πράξης ακόμα και για αισθητικούς λόγους. Η κάλυψη αυτή παρότι δεν επεκτείνεται στο κακό αισθητικό αποτέλεσμα, αποτελεί για την ειδικότητα μας σοβαρότατη επαγγελματική προστασία. Τα όρια αποζημίωσης του συγκεκριμένου προγράμματος ανά ζημιογόνο γεγονός και τα αντίστοιχα σε αυτό ασφάλιστρα, είναι από τα πιο ικανοποιητικά.
Εμείς σας προτείνουμε να ασφαλιστείτε είτε στο πρόγραμμα της ΑΤΕ που σας επισυνάπτεται, είτε όπου αλλού εσείς κρίνετε. Κάντε το λοιπόν αλλά σύντομα, για να μπορούμε τουλάχιστον να είμαστε διαθέσιμοι σε οποιαδήποτε δικαστική περιπέτεια, που βεβαίως όλοι ευχόμαστε να μην παρουσιαστεί ποτέ σε κανένα συνάδελφο.
 
Για αναλυτική και πλήρη ενημέρωση μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΑΤΕ Ασφαλιστική.
 Γραφείο Συντάγματος
Υπεύθυνος Γεώργιος Τσιρίδης
Οθωνος και Φιλελλήνων 1
Τηλέφωνο 210-3215595
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ
Αναζήτηση Μέλους της Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων ανα περιοχή.
ή κατά όνομα
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Δερματολογικό ιατρείο λογω συνταξιοδότησης στο κέντρο του Πειραιά.
Πλήρης εξοπλισμός. 35ετες πελατολόγιο.
Πληροφορίες 6932655999

Ενοικιάζεται σε δερματολόγο πολυτελής χώρος
εξεταστηρίου 20m2 στη Λεωφ. Μεσογείων (δίπλα σε μετρό). Ο χώρος βρίσκεται εντός Οδοντιατρικής κλινικής , συνολικής επιφάνειας 180m2.
Παρέχεται γραμματειακή υποστήριξη.
Photo χώρου :www.smiledesignltd.gr Πληροφορίες Κα Γραβάλου :210-6083126

ΠΩΛΕΙΤΑΙ LASER ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2013 ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974025331, 2610220-839


Πωλείται δερματολογικό ιατρείο μαζί με την άδεια, με μεγάλη πελατεία, συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε πολύ καλή τοποθεσία στο Βερολίνο/Γερμανίας
προς € 275.000. Επικοινωνία: derma-office-berlin@web.de Κινητό: +4915165636319


ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Copyright © All rights reserved.  - Developed by WeC.O.M.- Webhosting - Designed by Nelios